fbpx

DESPRE MINE

Practic sport inca de cand eram foarte mica. Am crescut cu el si simt ca ma defineste, ma completeaza si m-a ajutat dintotdeauna atat pentru a obtine fizicul dorit, cat si pentru a ma dezvolta din punct de vedere personal, asa incat sa am incredere in mine si sa ma iubesc.

CUM A INCEPUT TOTUL

Bazandu-ma pe experienta proprie si pe feedback-ul femeilor din jur am realizat ca pentru a reusi sa practici sport si sa ai un mod de viata echilibrat trebuie mai intai sa te educi in acest sens. Asa ca am hotarat sa-mi transform hobby-ul intr-o afacere si sa incep sa invat cat mai multe femei cum sa traiasca sanatos. Programele marca Glutes Lady sunt mai mult decat o multitudine de exercitii, sunt modalitatea mea de a-ti arata de ce e nevoie sa faci o schimbare acum.

CUM VREAU SA CONTINUE

Vreau sa infiintez cea mai mare comunitate de femei fit, increzatoare in fortele proprii, cu o viata energica si activa. Conceptul pe care merg este Forever Young - sa simti ca intineresti si arati tot mai bine pe masura ce trece timpul. Ce spui, te alaturi Comunitatii Glutes Lady?

CITESTE, INVATA SI APLICA

Fitness, feminitate, coaching, nutritie, lifestyle… sau intr-un cuvant: wellbeing. Prin Glutes Lady Blog vreau sa ma asigur ca ai parte de o dezvoltare complexa pe toate planurile.

BLOG

Pentru ca vreau sa am un aspect armonios

Pentru ca vreau sa arat atragator la plaja

Pentru ca vreau sa fiu implinita cu mine

Benefits
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About